Vi kan solskjerming!

 

I over 40 år har vi levert og montert solskjerming til private hjem og store næringsbygg.
Vi er forhandler av  produkter fra Kjells Markiser som er Norges største og eneste landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av solskjerming.

 

InnvendigUtvendig

Våre bestselgere

Screens

Screens tåler svært mye vind. Med screens kan du beholde utsyn og dagslys selv om de skjermer effektivt for sol og innsyn. De mikroskopiske hullene gjør at du fra stua kan se ut, samtidig som folk ute, på avstand får redusert innsyn. Som annen utvendig solskjerming reduseres varmeinnslippet fra sola med inntil 90 prosent.

Plisségardiner

Plissegardiner er de mest fleksible av alle interiørgardiner. De kan leveres med betjening som lar deg bestemme hvilken del av vinduet som skal være skjermet. Du kan velge mellom 120 farger og tekstiler med ulike egenskaper. To eksempler på dette er tekstiler for fuktige rom og flammehemmende materiale.

Terrassemarkise

Terrassemarkiser er et fint alternativ til overbygd tak over uteplassen. Markisen gir deg mulighet til å sitte ute selv i typisk norsk sommer med regn og ustabilt vær. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming.