Yale Doorman L3

- sikrere enn noensinne
Lansering av Yale Doorman L3 og Yale Linus

Yale slipper hele TO nye smartlåser samtidig på markedet. Den første nyheten heter YALE DOORMAN L3 og er etterfølgeren til Yale Doorman som er kjent for mange.
Den andre nyheten heter YALE LINUS, og er en splitte ny motorisert knappvrider. Denne er perfekt for leiligheter!
Begge låsene styres av den nye appen Yale Access og inngår i et økosystem som gir kunden smarte og praktiske funksjoner som gir deg økt grad kontroll over hus, hytte og andre eiendommer du har tilgang til.

 

Yale Doorman L3 smartlås – En stor oppgradering

Den nye Yale Doorman L3 blir nå en appstyrt smartlås og støtter Google Assistant, Alexa, Phillips Hue, IFTTT og Airbnb. Yale Doorman L3 leveres ferdig oppkoblet på det nye økosystemet Yale Access. Låsen kommer med nye smarte funksjoner som automatisk opplåsing av døren hvor både Geofence, Wi-Fi og BLE blir brukt for å finne ut av din faktiske posisjon slik at døren låser seg opp når du er noen meter unna døren – praktisk etter handleturen med begge hendene fulle av poser. En annen smart funksjon er at du nå kan justere tidsforsinkelse på opptil 30 minutter når døren skal låse hvis du har aktivert automatisk låsing. Yale Doorman L3 har også fått innebygget smart ringeklokke som signaliserer på innsiden av døren og til alle app-enheter som er tilkoblet Yale Access at noen har ringt på døren din.

Design – praktisk og eksklusiv

Yale Doorman L3 har fått et nytt og moderne design. En av de virkelig store oppgraderingene er at låsen nå kommer i ekte metalloverflater med børstet stål-utseende, forkrommet blank og matt lakkert sort utførelse. Innsiden av låsen har fått et løft og har blitt betydelig smalere og er designet slik at Yale Doorman L3 skal passe på dobbeltdører.

Vår sikreste lås noen sinne

Yale Doorman L3 har fått kryptert låskasse og oppfyller derfor FG-klasse 3 av den nyeste FG-standarden. Dette kombinert med en ny nøkkelbrikke med høyere kryptering gjør Doorman L3 til vår sikreste lås noen sinne.

Yale Linus – Perfekt for leiligheter

Yale Linus® er en appstyrt motorisert knappvrider som enkelt monteres på innsiden av døren uten behov for å bytte ut dørvrider, låskasse eller låssylinder. Perfekt for leiligheter der mange må beholde nøkkelsystemet som er satt opp i borettslagets regi. Yale Linus kan også suppleres med et trådløst kodetastatur som festes på utsiden av døren. Dette vil gi maksimal fleksibilitet hvis man har barn eller tilfeldig besøkende man ønsker å slippe inn. Kodetastaturet gjør at du enkelt kan skape og slette brukere i appen hvor enn du befinner deg.

En smartlås som støtter Apple HomeKit

Yale Linus® er i likhet med Yale Doorman L3 også tilknyttet økosystemet Yale Access og støtter derfor også automatisk opplåsing og alle integrasjonene som Yale Doorman L3 støtter, men Linus har i tillegg Apple HomeKit-støtte.

Markedets sikreste motoriserte knappvrider?

Ved hjelp av DoorSense™-teknologien er Yale Linus® den første motoriserte knappvrideren som vet om døren faktisk er lukket eller åpen, og ikke bare låst eller ulåst. DoorSense™ er en magnetsensor som limes i dørkarmen. Siden DoorSense™ sørger for at systemet med sikkerhet vet statusen på døren, muliggjør dette funksjoner som automatisk låsing når døren lukkes igjen, automatisk opplåsing når du nærmer deg døren og automatisk igjenlåsing hvis du skulle ombestemme deg og ikke åpne døren.

Sikkerheten er heller ikke utelatt da Yale Linus® vil være den første FG-godkjente motoriserte knappvrideren på markedet, og vil oppfylle FG-klasse 2A.

Yale Connect – Låsen er alltid online

Både Yale Doorman L3 og Yale Linus kommuniserer via BLE direkte mot mobiltelefonen din når du befinner deg i nærheten av døren. I esken til begge låsene følger det med en liten Wi-Fi- bridge som plasseres i stikkontakten nær låsen. Denne Bridgen heter Yale Connect og kobler låsene opp mot hjemmenettverket ditt slik at låsen er online mot Yale Access-skyen hele tiden. På denne måten kan du se status, fjernstyre låsen, tildele eller fjerne adgang på app eller kode hvor enn du er i verden.

Ny generasjon smarte låser kobles til Yale Access plattformen

Yale Access er app-plattformen hvor du kan ha oversikt over dine dører, hvor enn du er i verden. Plattformen er global og vil si at appen kan brukes med alle støttede enheter i fremtiden på alle verdensmarkeder. Dette er praktisk hvis du har hus i utlandet eller skal leie en feriebolig gjennom Airbnb og verten bruker en Yale Access-kompatibel lås. Med Yale Access-appen kan du ha flere hjem og under hvert hjem kan du ha flere dører i en og samme app. Du vil da se status på dine dører, tildele eller fjerne adgang gjennom app eller kode, samt se hvem som har kommet hjem. Du vil dermed ha full oversikt til enhver tid over hvem som har tilgang til boligen din.

YALE Doorman L3 fås i børstet stål. (Sort og krom kommer etterhvert)
5549,- 

*Montering i sentral-Alta/Kirkenes
1300,- inkl. mva.

*Gjelder kun produkter kjøpt hos oss

YALE Linus, fås i fargene sølv og sort
3999,-