Om oss

Thermoglass – en bedrift i utvikling

Thermoglass har som filosofi å alltid levere kvalitet. Dette forplikter, og medfører at våre underleverandører er kvalitetsledere innenfor sine områder.

Våre kjerneområder er konsentrert rundt lås og glasstjenester, hvor lokal produksjon, sertifisert virksomhet og nærhet til markedet utgjør de viktigste
preferansene. Thermoglass har et bredt spekter av solskjermingsprodukter for både private- og næringsbygg, i tillegg til lokal produksjon av både fasadeprodukter og rammeproduksjon.

Historie

Thermoglass Kivijervi ble i 1973 stiftet av Tore Kivijervi, med en visjon om å kunne levere alt innen glass. Bedriften vokste raskt, og ikke lenge etter utvidet bedriften og kunne tilby tjenester som fremkalling av bilder, innramming, levere og montere solskjerming og nøkkelfiling. Dette var etterspurte tjenester av innbyggerne i den stadig voksende byen Alta.

I 1988 endret Thermoglass Kivijervi navnet til Thermoglass AS.

På 1990-tallet kunne vi smykke oss med tittelen «Verdens nordligste nøkkelfabrikk», og blir et TrioVing Sikkerhetssenter som kan bygge låsesystemer til hele Finnmark som fylkets eneste.

Tore Kivijervi utvider ytterligere med fotobutikk i sentrum og bygger fabrikk slik at bedriften kan begynne med blant annet produksjon av vinduer og dører i aluminium.

I 2000 satses det mer på solskjermingsprodukter, og salget tar seg betraktelig opp. Det etableres også en ny avdeling i Kirkenes, og fotobutikken i sentrum selges til ny eier som viderefører driften (i dag; «Enfotobutikk»).

I 2012 selger Tore Kivijervi Thermoglass AS til nye eiere som viderefører driften. 

Thermoglass i dag

I dag er vi en av Finnmarks fremste leverandør innen fasadeprodukter, dører, vinduer, adgangssystem og lås og beslag.

Vi har ca 35 dyktige ansatte i bedriften, der noen har jobbet i bedriften i godt over 30-år og har en helt unik erfaring innen lås- og glassfaget.
Vi leverer tjenester til hele Finnmark og Nord-Troms, med avdeling i både Alta og Kirkenes.

Vi ønsker å fortsette å være en sterk leverandør og forhandler i lokalmarkedet, bidra til arbeidsplasser og alltid levere kvalitet.