Lås og beslag

Vi har drevet med lås og beslag i over 40 år og har låsesmeder som er spesialister i alt som har med lås, sikkerhet og trygghet å gjøre – både for private boliger, bedrifter og institusjoner.

Vi har et systemverksted lokalisert i Alta, der vi bygger låsesystemer til boliger og bedrifter i hele Finnmark og Nord-Troms.

Låsesystemer

Har du et låsesystem som nærmer seg eller har passert 20 år? Da er det på høy tid å tenke på oppgradering.

Ta kontakt med oss for befaring og sikkerhetsvurdering av deres låsesystem.

Prosjektering

Vi tilbyr prosjektering av lås og beslag, adgangskontrollanlegg, alarmanlegg og overvåkingsanlegg. For å kunne prosjektere slike anlegg kreves inngående kunnskaper om lover og tekniske forskrifter, universell utforming og FGs regelverk, samt hvordan dette skal samspille i ulike ordinære situasjoner og eventuelle nødsituasjoner. Vi innehar den kompetansen som er nødvendig for å kunne prosjektere dette slik at alle regler og krav tilfredsstilles. Kontakt en av våre to låsesmedmestere Håkon eller Ørjan dersom du har behov for prosjekteringsassistanse!

Låssystem og sylindre

Sylinderen kontrollerer hvilke nøkler som kan låse opp eller igjen låsen. Produktet sylinder, eller låssylinder, fungerer sammen med låskasse i det som utgjør en komplett sylinderlås.

Sylindere finnes i mange varianter, blant annet. for ulike låskasser, som «standard-» eller som «systemsylinder» og på flere ulike sikkerhetsnivåer og/eller andre tekniske varianter. Variantspekteret utgjør således en gruppe av produkter.

Du kan for eksempel spørre etter D12, som er den viktigste oppgraderingen av TrioVings standardsylinder på over 30 år. D12 er bygget på et nytt patent og har den siste teknologien innenfor manipulasjons- og innbruddsbeskyttelse. Selv de mest ivrige og avanserte «dirkerne» rister oppgitt – og beundrende – på hodet over denne nyvinningen.

Elektronisk dørlås

Hvis du kjenner til problemet med nøkler som forsvinner, er det lett å se fordelen med en elektronisk kodelås. Velger du en elektronisk dørlås med kode, kan du kvitte deg med den tradisjonelle nøkkelen. Enkelte løsninger gir deg muligheten til å velge om du i tillegg til kode vil ha en såkalt nøkkelbrikke. Da kan du låse opp inngangsdøra di med nøkkelbrikken eller ved å trykke en kode på låsens tastatur.

Vi anbefaler den elektroniske FG-godkjente dørlåsen Yale Doorman. Den er brukervennlig, den tåler å stå ute i regn, snø og kulde, og passer de fleste ytterdører produsert i Skandinavia.

Har du behov for Yale Doorman? Ta denne testen og kartlegg dine behov:

Hengelås og beslag

Hengelåser er først og fremst beregnet på alle typer oppbevaring, hvor man ønsker en sikker avlåsing. TrioVing har utviklet en ny serie hengelåser som tilfredsstiller vår tids krav til sikker avlåsning.

Vi leverer også Yale hengelåser. Yale er en av verdens mest kjente merkevarer. Vårt sortiment av Yale hengelåser omfatter over hundre forskjellige låser og beslag i høyeste kvalitet.