Lås og beslag

Har du et låssystem som nærmer seg, eller har passert 20 år? Da er det på høy tid å tenke på oppgradering! Kanskje det er lønnsomt å oppgradere låssystemet? Ta kontakt med oss for uforpliktende befaring og sikkerhetsvurdering. Det tilkommer et systemtillegg for alle bestillinger og endringer av låssystemer som er over 20 år gamle.
Se våre referanserKontakt oss

systemverksted

Sylindere og låssystemer

Sylinderen kontrollerer hvilke nøkler som kan låse opp eller igjen låsen. Produktet sylinder, eller låssylinder, fungerer sammen med låskasse i det som utgjør en komplett sylinderlås.

Sylindere finnes i mange varianter, blant annet. for ulike låskasser, som «standard-» eller som «systemsylinder» og på flere ulike sikkerhetsnivåer og/eller andre tekniske varianter. Variantspekteret utgjør således en gruppe av produkter.

Du kan for eksempel spørre etter d12, som er den viktigste oppgraderingen av TrioVings standardsylinder på over 30 år. d12 er bygget på et nytt patent og har den siste teknologien innenfor manipulasjons- og innbruddsbeskyttelse. Selv de mest ivrige og avanserte «dirkerne» rister oppgitt – og beundrende – på hodet over denne nyvinningen

Prosjektering

Vi tilbyr prosjektering av lås og beslag, adgangskontrollanlegg, alarmanlegg og overvåkingsanlegg. For å kunne prosjektere slike anlegg kreves inngående kunnskaper om lover og tekniske forskrifter, universell utforming og FGs regelverk, samt hvordan dette skal samspille i ulike ordinære situasjoner og eventuelle nødsituasjoner. Vi innehar den kompetansen som er nødvendig for å kunne prosjektere dette slik at alle regler og krav tilfredsstilles. Kontakt en av våre to låsesmedmestere Håkon eller Ørjan dersom du har behov for prosjekteringsassistanse!

systemverksted

Hengelås og beslag

Hengelåser er først og fremst beregnet på alle typer oppbevaring, hvor man ønsker en sikker avlåsing. TrioVing har utviklet en ny serie hengelåser som tilfredsstiller vår tids krav til sikker avlåsning.

Vi leverer også Yale hengelåser. Yale er en av verdens mest kjente merkevarer. Vårt sortiment av Yale hengelåser omfatter over hundre forskjellige låser og beslag i høyeste kvalitet.

Elektronisk dørlås

Hvis du kjenner til problemet med nøkler som forsvinner, er det lett å se fordelen med en elektronisk kodelås. Velger du en elektronisk dørlås med kode, kan du kvitte deg med den tradisjonelle nøkkelen. Enkelte løsninger gir deg muligheten til å velge om du i tillegg til kode vil ha en såkalt nøkkelbrikke. Da kan du låse opp inngangsdøra di med nøkkelbrikken eller ved å trykke en kode på låsens tastatur.

Vi anbefaler den elektroniske FG-godkjente dørlåsen Yale Doorman. Den er brukervennlig, den tåler å stå ute i regn, snø og kulde, og passer de fleste ytterdører produsert i Skandinavia.

Har du behov for Yale Doorman? Ta denne testen og kartlegg dine behov: